Brillekompagniet tilbyder gratis synstest

Brug for nye briller eller linser? Book tid i dag!

Hos Brillekompagniet tilbyder vi en gratis synstest, der hurtigt afslører, om du har problemer med synet.

Vores synstest starter altid med en indledende samtale, som inkluderer enkelte spørgsmål om din livsstil og de synsudfordringer du oplever. Efterfølgende udfører vi den egentlige elektroniske synstest. Det tager blot et par minutter.

Hvis vores indledende, gratis synstest tyder på synsproblemer, har du mulighed for at bestille en grundigere 60 minutters synsprøve (mod betaling) hos os.

Hvorfor vente? Besøg Brillekompagniet på Rugårdsvej 208 i Tarup, Odense og tag det første skridt mod et klarere syn med en gratis synstest.

Hvornår har jeg brug for en synstest?

Har du problemer med at fokusere på objekter langt væk? Det kan være, at du har svært ved at læse skilte, når du kører bil. Det kan også være, at det er svært for dig at læse bøger eller aviser.

Synsforandringer sker ikke pludseligt, men gradvist. Hvis du bemærker forringelse af dit syn, er det tid til et besøg hos Brillekompagniet. Vi står klar til at hjælpe dig med at få skarpheden tilbage i dit syn og forbedre din livskvalitet.

Book din gratis synstest i dag

Vent ikke længere. Tag det første skridt mod et skarpere syn. Book din gratis synstest i dag og oplev forskellen. Vores dygtige optikere glæder os til at tage imod dig.

Følg os på sociale medier

Åbningstider​

Mandag – Torsdag

Fredag

Lørdag

10.00 – 17.30​

10:00 - 17:00

10:00 - 13:00

Søndag og Helligdage

Lukket

Kontaktoplysninger

Brillekompagniet / Pilely Optik ApS

Rugårdsvej 208, 5210 Odense NV

Klik her for rutevejledning

Telefon: 91 52 10 66

E-mail: tarup@brillekompagniet.dk